Hungary: Vitatémák Egzisztencia-létrehozás - Az üzlet alpja... problémák, kérdések, megannyi hiányzó láncszem, vitafórumok, gondolatcserék, vélemények
István Taubert![]() Bejelentkezés: 01.10.2007 Hozzájárulások: 1 Lakhely: Nagykanizsa | Téma: Az üzlet alpja... problémák, kérdések, megannyi hiányzó láncszem Létrehozva: 01.10.2007 21:43 Örülök hogy „rátok” találtam, Életre való elképzelésnek tűnik, ami itt történik, most regisztráltam. Ismerkedek az elképzeléssel, na meg a kezeléssel, ha valamit nem jól csinálok javítsatok ki! :) Ha már egzisztencia, ha már üzlet engedtessék meg egy idézet sajnos nem tudom kitől származik, de nagyon találó: „ Magunknak kell menedzselnünk a saját foglalkoztatottságunk fenntartását, hiszen saját magunk vagyunk egyetlen tőkéje önmagunknak” Tán gondolatébresztésnek megteszi…: A ma online üzletének alapvetően két alternatívája illetve felsejlő tendenciája van, az egyik egy valamilyen közösségi alapon, közösségi, valós és/vagy virtuális igények kiszolgálása közösségi portálok. Valamint a szűk adott esetben lefedetlen piaci szegmens, felfedezése. Ezen a területen, dolgozom magam is, kíváncsi vagyok a véleményetekre Üdv Taubert István | |||||
| ||||||
|
|
||||||
1
Most regisztráljon
Keresés a fórumban
TOP poster
| Manfred Schmitz | 144 | |
| Peter Böckmann | 68 | |
| Marceau Casin | 54 | |
| Jens Schneeweiß | 51 | |
| Brigitte Pfennig | 43 | |
| Adriana Victoria Slivneanu | 35 | |
| Simon Fundner | 32 | |
| Theodor Rack | 26 | |
| Khalid Mahmood | 25 | |
| Emil Nad | 20 |
Új profilok
Új projektek
New Company Profiles
Új scriptek
RSS Projekt-Feeds
Megkapja a legújabb projekteket, mint RSS News-Feed, hogy az Ön Feed-Reader-ével olvashassa.
Deutschland | Österreich | Schweiz | United Kingdom | USA | Russian Federation | España | Italy | Ukraine | Liechtenstein | Hungary | New Zealand | France | Slovakia | India | United Arab Emirates
Theme related Websites :